Smaakzoekers op Wielen bij Imkerij KirstenBosch
Om Almere en het rijke voedsellandschap op de kaart te zetten is er een serie gemaakt over lokaal voedsel uit Flevoland. Elke aflevering gaat over een gang van een diner. Het broodplankje, het voorgerecht, het tussengerecht, het hoofdgerecht, het kaasplankje en het nagerecht. In de aflevering over het kaasplankje bezoeken Nadia Zerouali en Sharon de Miranda, ook wel bekend van tv-programma BinnensteBuiten, de imkerij. Ik heb ze verteld hoe wij onze 4000 m2 grond helemaal inrichten voor niet allen honingbijen, maar ook hommels, wilde bijen, zweefvliegen, alle dieren eigenlijk! Daarvoor planten we speciale planten en struiken, vooral inheemse (uit Nederland). Nadia en Sharon gingen uiteindelijk weer weg na een kijkje bij de bijenvolken, een instructie hoe de honingslinger te gebruiken en een lekker potje vloeibaar goud (zomerhoning).